Хьорд просить суд змусити Деппа платити

14 грудня 2016, 13:00

Виявляється, угода про розлучення між акторами Джонні Деппом та Амбер Хьорд, за якою він мав заплатити їй 7 мільйонів доларів, не стала остаточною крапкою в скандальному процесі.

Актриса знову звернулася до суду. Вона скаржиться, що екс-чоловік досі нічого їй не заплатив, а ще не хоче ділити з нею меблі.

Про це пише "The Daily Mail".

Видання ознайомилося з копіями документів, переданих юристами Хьорд до суду. Зокрема акторка повідомляє про те, що досі не отримала від екса грошей, тоді як він уже мав зробити два платежі.


А ще Джонні не призначив дату і час, коли вона може отримати доступ до їхнього колишнього будинку в Західному Голлівуді та до сховищ, де лишилися її речі. Також 53-річний актор досі не зустрівся з Хьорд, щоби побалакати про розподіл меблів, та не передав їй документи на "Range Rover".

Хьорд просить суд змусити Деппа платити

Крім цього всього, Амбер звинувачує Джонні в тому, що він розказує людям подробиці їхнього розлучення, обзиваючи її "золотошукачкою" та вихваляючись, що її не дісталася та сума грошей, яку вона хотіла від початку.

"Я маю відповідну інформацію та вважаю, що Джонні та його агенти робили фальшиві та наклепницькі заяви щодо мене, порушуючи як мої юридичні права, так і умови угоди", - стверджує Хьорд.

До слова, одним із пунктів угоди між Деппом та Хьорд було відкликання акторкою звинувачень у побитті. І те, що Амбер неодноразово робила публічні заяви на тему насильства щодо жінок, називаючи себе жертвою такого злочину, сторона Деппа розглядає як порушення нею угоди, хоча вона жодного разу його імені не називала.

Нагадаємо,відеозвернення зі сльозами та закликом до жінок не мовчати про насильство Амбер Хьорд випустила в листопаді. А днями написала відкритого листа на цю ж тему в журналі "Porter".

Як відомо, шлюб акторів тривав 15 місяців. Амбер Хьорд пообіцяла всі Деппові гроші віддати на благодійність.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів