Амбер Хьорд: Жінки, не мовчіть про насильство

26 листопада 2016, 11:19

Американська акторка Амбер Хьорд, котра скандально розлучилася з Джонні Деппом після 15 місяців шлюбу, звинувативши актора в насильстві, звернулася до жінок.

Зірка закликала тих, із ким сталося те саме, що і з нею, не мовчати.

Амбер записала відео звернення в рамках кампанії #GirlGaze Project, пише "Contact Music".

"Гадаю, ця тема супроводжується великим соромом, тавром жертви", - сказала Хьорд.


"Це відбувається з багатьма жінками, яких ти знаєш, коли це відбувається з тобою в тебе вдома, за зачиненими дверима, із тим, кого ти любиш, це незрозуміло… Якби таке заподіяв мені незнайомець, це було б однозначно", - поділилася акторка, ледь стримуючи сльози.

На думку акторки, якби поряд не було друзів, які повірили їй та підтримали, її життя зараз було б геть інакшим.

"Просто як жінка, котра пройшла через це публічно, я маю унікальну нагоду нагадати іншим жінкам, що так не повинно бути, ви не повинні проходити через це самі, ви – не самотні. Ми можемо це змінити", - запевнила зірка "Ромового щоденника".

"Говоріть, говоріть про це. Говоріть вголос, ваш голос – найсильніша зброя, і ми разом, як жінки, котрі стоять пліч-о-пліч, не можемо і не будемо більше миритися з тишею", - наголосила Хьорд.

Нагадаємо, у травні 30-річна Хьорд подала на розлучення з Деппом та надала пресі фото свого побитого обличчя, звинувативши чоловіка в насильстві.

Водночас знайшлися свідки, зокрема поліцейські, котрі заявили, що в той день, коли буцімто стався напад на Амбер, на ній не було жодних слідів побиття, а в оселі акторів – слідів побоїська. Колишні дружини актора, Ванесса Параді, Лорі Еллісон та Вайнона Райдер засвідчили, що Джонні жодну з них ніколи і пальцем не зачепив.

Доказами ж не на користь Джонні Деппа стало відео п'яного бешкету актора, завбачливо зняте Хьорд, а ще запис, на якому під час скандалу черех ревнощі кінозірка відрізає собі шматок пальця.

Урешті колишні чоловік та дружина зійшлися на тім, що Депп виплачує колишній 7 мільйонів доларів, а вона відкликає свої звинувачення. За домовленістю, гроші Джонні мав передати на благодійність.

Відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів