Бред Пітт через розлучення ліг під ніж?

20 грудня 2016, 15:36

Подейкують, голлівудський актор Бред Пітт, котрий переживає тяжке та скандальне розлучення з Анджеліною Джолі та розлуку з шістьма дітьми, знайшов спосіб витягти себе з безодні відчаю.

53-річна кінозірка звернувся до пластичних хірургів, щоби бодай зовні знову виглядати "на всі 100".

Про це повідомляють джерела "Radar Online".

"Він вдався до ін'єкцій філерів, ботоксу та пілінгів, плюс йому трохи підкоригували очі", - засвідчив інформатор.


"Усередині він почувається мертвим, але він затявся метою зовні виглядати не менш, ніж на мільйон баксів", - пояснив він.

На початку листопада Пітт з'явився на людях після чималої перерви та вразив свіжим виглядом

За словами джерела, Пітт вирішив узяти власну долю та власне обличчя в свої руки.

"Шрами біля його вух – це характерні ознаки підтяжки обличчя", - зазначив у коментарі виданню відомий пластичний хірург Лайл Бак, котрий, щоправда, особисто Бреда Пітта не оглядав.

"Без неї досить незвично бачити 50-річного чоловіка з такою чіткою лінією щелепи", - додав лікар.

Його колега Роберт М. Рей, чиїм пацієнтом Пітт так само не є, погодився з тим, що акторова зовнішність останнім часом помітно змінилася. На думку експерта, цим Бред завдячує ботоксу, філерам, хімічним пілінгам та процедурам лазерного омолодження.

Нагадаємо, на початку листопада схудлий та всміхнений Бред Пітт несподівано з'явився на кінопрем’єрі – вперше, відколи було оголошено про його розлучення з Джолі.

Як відомо, подейкують, що Анджеліна теж тяжко переживає всі ці події та через стрес стала худа "мов скелет". Але батько акторки, Джон Войт запевнив, що вона тримається.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів