Батько Анджеліни Джолі: Вона тримається

13 грудня 2016, 13:00

Американський актор Джон Войт запевнив, що з його донькою Анджеліною Джолі, котра зараз переживає непросте розлучення з Бредом Піттом, все добре.

77-річна кінозірка на свята сподівається побачитися зі своїми онуками: Меддоксом, Паксом, Захарою, Шайло, Ноксом і Вів'єн.

Про це Войт розповів "E! News", пише "Contact Music".

"Із Анджеліною все добре. Вона тримається", - поділився Джон.


Батько Джолі запевнив, що вона тримається

Зі слів зіркового дідуся, він уже будує плани, що вони робитимуть з онуками на свята.

"Є кілька речей, які я роблю для онуків. Вони щороку з нетерпінням чекають на одне й те саме. Коли діти в Нью-Йорку, ми ходимо на якісь шоу. Я купую їм усі квитки на шоу, що їм подобаються", - розказав Войт.

Нагадаємо, Джон Войт від початку не сумнівався, що якщо його дочка вирішила подати на розлучення, отже, мала для цього вагомі підстави. Зі слів актора, у неї з Піттом сталося "щось дуже серйозне".

Як відомо, причиною розриву зіркової пари називають агресію Пітта по відношенню до дітей, а ще його зловживання алкоголем та наркотиками. Щоправда, підтверджень цим звинуваченням не знайшло ані ФБР, ані соціальні служби.

Нагадаємо, подейкують, 41-річна Анджеліна Джолі, котра в останні роки вже лякала своїх шанувальників надмірною худорлявістю, тепер, через сильний стрес, узагалі перетворилася на скелет.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів