Депп через суд вимагає з Хьорд $100 тисяч

22 грудня 2016, 15:03

Схоже, в американського актора Джонні Деппа відкрилося друге дихання для судової війни із екс-дружиною, Амбер Хьорд.

Він офіційно вимагає, щоби колишня частково заплатила за послуги його юристів. Ідеться про 100 тисяч доларів, тоді як усього Депп витратив на адвокатів майже 1 мільйон.

Про це пише "Contact Music".

У разі, якщо Хьорд вчасно не заплатить ті 100 тисяч, Депп просить у суду дозволу вирахувати ці гроші з загальної суми його компенсації екс-дружини, про котру подружжя домовилося влітку.


Судове слухання з цього питання відбудеться 13-го січня.

Депп хоче, щоби Хьорд заплатила його адвокатам

Нагадаємо, нещодавно до суду звернулася Амбер Хьорд, пожалівшись, що Депп досі не почав їй платити. Тоді як сторона актора вважає, що своїми публічними заявами про те, що вона – жертва домашнього насильства, Хьорд порушує умови раніше укладеної угоди.

Адвокат Джонні Деппа Лора Вассер назвала поведінку Хьорд у цьому процесі "непередбачуваною" і такою, що завдає шкоди її клієнтові.

"Здається, що Амбер анітрохи не цікавить, як її безжальне переслідування впливає на Джонні – шкода, якої завдали її фальшиві звинувачення його особистій та професійній репутації, емоційній рівновазі, його особистій та його родини, його фінансам", - зазначила Вассер у зверненні до суду.

Як відомо, Хьорд і Депп прожили в шлюбі 15 місяців. У обмін на те, що акторка відкликає свої звинувачення в побитті, чоловік погодився заплатити їй 7 мільйонів доларів. А Хьорд пообіцяла віддати все, до копійчини, на благодійність.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів