Коханець Джорджа Майкла: Мене не звинувачують у його смерті

8 січня 2017, 11:52

Бойфренд покійного співака Джорджа Майкла Фаді Фаваз, котрий знайшов тіло коханого, запевняє, що поліція не має до нього претензій.

43-річний Фаваз наполягає, що його не звинувачували у смерті зірки. Про це пише "Contact Music" з посиланням на "The Daily Mail".

"Поліцейські були надзвичайні. Вони були прихильні до мене. Вони зробили те, що зазвичай роблять, коли хтось помирає. Вони ніколи не звинувачували мене, ніколи", - сказав коханець Джорджа.

Коханий Джорджа Майкла запевняє, що його не підозрюють у вбивстві співака

Як відомо, Майкл помер у віці 53 років в ніч з 25-го на 26 грудня. Представник артиста розповів, що смерть настала в результаті серцевої недостатності.


Та результати розтину тіла Джорджа виявилися непереконливими, тож детективи розглядають ймовірність, що зірка помер від передозування наркотиками.

А в Twitter Фаваза з'явилося повідомлення, що Майкл наклав на себе руки. Та пізніше коханий співака заявив, що його блог "хакнули".

Нагадаємо, в ніч смерті Джорджа Майкла його бойфренд спав не вдома, а в машині. Фаді запевняє, що заснув в автомобілі випадково, а на ранок виявив тіло співака.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів