Кузен Джорджа Майкла: Він помер від передозування наркотиків

17 січня 2017, 17:42

Двоюрідний брат співака Джорджа Майкла заявив, що незадовго до своєї смерті той повернувся до важких наркотиків. Чоловік, якого звати Андрос Георгіу, вважає, що вони врешті й убили його родича.

Свою думку кузен Джорджа Майкла висловив у телешоу "ВВС", пише "Contact Music".

"Я просто гадаю, що він прийняв завелику дозу чогось, змішав із антидепресантами та іншими препаратами, на яких сидів – та з алкоголем. Думаю, його серце просто перестало битися", - поділився Андрос.

Колишній продюсер, котрий свого часу їздив на гастролі з Джорджем Майклом, аж поки їхні шляхи не розійшлися в 1998-му, вважає, що того "знову затягло на темний бік", до наркотиків. Георгіу заперечив, що співак уживав героїн, натомість зазначив, що "улюбленим" у Джорджа був "крек".


У ймовірне самогубство свого кузена, якого він кликав прізвиськом Йог, чоловік не вірить. Але має багато запитань до бойфренда Джорджа Майкла, Фаді Фаваза.

Кузен Джорджа Майкла вважає, що його вбило передозування

"Я вірю в те, що в нього були суїцидальні думки, бо його психічне здоров'я було не в порядку. Але я не вірю, що це було самогубство", - заявив Андрос.

А за кілька днів до того Георгіу написав у своєму Facebook, що більше не може "тримати рот на замку" відносно Фаваза. Він наголосив, що чоловіки не жили разом, тож це неправда, що Фаді 24 години на добу буцімто був поряд із Джорджем.

"А навіть якби були, чому не були разом на Різдво? І чому він спав у своєму авті? Надто багато питань виникає… З кожним днем мене дедалі більше сердять брехні, які я читаю, і я молюся, щоби ніхто не заробив жодного пенні на Йоговій смерті", - зазначив кузен артиста.

Нагадаємо, Фаваз стверджує, що ночував у своїй машині та знайшов свого коханого вже мертвим. Водночас родич покійного артиста засвідчив, що незадовго до своєї смерті Майкл кілька разів намагався порвати з бойфрендом.

Як відомо, відповідь на питання, що ж стало причиною смерті Джорджа, дадуть лише результати токсикологічної експертизи. Справу розслідують детективи з відділу особливо тяжких злочинів.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів