Мерайя Кері лягла в сітчастих колготах і заспівала про екс-нареченого

1 лютого 2017, 14:25

Схоже, американська поп-діва Мерайя Кері докладає всіх зусиль, щоби її екс-наречений, мільярдер Джеймс Пекер нарешті почав каятися і рвати на собі волосся.

46-річна артистка написала пісню про їхній розрив, а на її обкладинці наочно показала, що втратив Джеймс – своє декольте та ніжки.

Мерайя Кері написала сингл про свій розрив із нареченим-мільярдером

Про те, що сингл "I Don't", повну версію котрого буде представлено за кілька днів, саме про Пекера, Кері розказала в своєму реаліті-шоу. Про це пише "The Daily Mail".

Начувайся, Джеймсе Пекер!

"Коли ти не отримуєш любові, яка тобі потрібна, від того, з ким ти нібито перебуваєш у справжніх стосунках, то навіщо лишатися в такій ситуації?", - поділилася зірка, натякаючи, що це вона покинула Джеймса, а не він її.

А у пісні є такі рідки: "Бо коли ти когось кохаєш, ти не поводишся з ним погано, ти занапастив усе, що в нас було. Може, ти гадаєш, що я повернуся, але ні, ні".

Як відомо, коли весілля Мерайї з Джеймсом зірвалося, артистка стрибнула в новий роман, який одразу зробила надбанням публіки. Новий фаворит зірки, котрий буцімто в неї по вуха закоханий, це молодий танцівник Брайан Танака.

Що ж до причин розриву Кері та Пекера, то серед них називали марнотратство співачки та невихованість її дітей.

Фото та відео з Instagram Кері

IDEALMEDIA
Загрузка...
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали