Мерайя Кері показала "фак" і спалила весільну сукню. ВІДЕО

4 лютого 2017, 09:49

Схоже, американська співачка Мерайя Кері своїм новим відеокліпом надіслала дуже чіткий меседж екс-нареченому Джеймсові Пекеру.

У кліпі на пісню "I Don't" є все: і спокусливі пози, і мереживне спіднє, і агресивний латекст, і весільна сукня, яку артистка спалює, і середній палець, який вона тицяє у камеру.

Мерайя Кері новим відео "попрощалася" з екс-нареченим

Причому, як стало відомо "TMZ", горів не просто реквізит – то була дійсно та сама сукня, яку торік Кері придбала, щоби вийти за Пекера, ексклюзив від "Valentino" за 250 тисяч доларів.

А ще джерела повідомили, що зйомки відеокліпу відбувалися на території маєтку в Калабасас, де свого часу жили Мерайя з Джеймсом.


Файно горить "Valentino" за 250 тисяч доларів

Нагадаємо, австралійський мільярдер запропонував Кері руку та серце на початку 2016-го. Очікувалося, що їхнє весілля стане подією року і транслюватиметься на весь світ.

Але у жовтні пара несподівано розірвала заручини. Подейкували, Джеймс шляхетно дозволив Мерайї лишити собі на пам'ять обручку, яка коштує 10 мільйонів доларів. Але артистка оцінила завдану їй кривду значно дорожче: вона хоче від Пекера 50 мільйонів компенсації.

Як відомо, нині 46-річна Мерайя Кері вже втішається в обіймах юного танцівника.

Відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів