Принц Джордж і принцеса Шарлотта не знають, що вони з королівської сім'ї?

7 червня 2017, 12:37

Подейкують, 3-річний Джордж та 2-річна Шарлотта поки й не здогадуються, що вони – британські принц та принцеса.

Дружина принца Вільяма, Кейт Міддлтон прагне виростити дітей "нормальними", а не пихатими снобами.

Про це розказало джерело Radar Online.

"Кейт, наскільки це можливо, тримає малюків подалі від очей публіки. Вони абсолютно не здогадуються, що належать до королівської родини. На фотографіях вони виглядають ідеальними малюками, але вдома граються в багнюці, падають зі своїх поні та влаштовують істерики", - запевнив співрозмовник видання.


Джордж і Шарлотта не знають, що вони - спадкоємці престолу?

"Єлизавета від такого б жахнулася. Але Кейт наполягає, що дітям треба дозволити бути нормальними дітьми. Ніколи ще в королівській історії діти, які є прямими спадкоємцями трону, не виховувалися в настільки сучасній манері", - додав він.

Насікльки відомо джерелу, Джордж і Шарлотта рідко бачать свого дідуся Чарльза та його дружину Каміллу. Кейт воліє захистити малих від "снобістського впливу" свекрухи.

Також інформатор розповів про педагогічні прийоми, які застосовує до своїх нащадків 35-річна герцогиня. Наприклад, коли Джордж виходить із берегів, вона відводить його в куток, де він грається спеціальними "заспокійливими" іграшками. А коли закочує істерику, Кейт і собі лягає на підлозі та починає качатися, мов це вона 3-річна дівчинка, і тоді Джордж уже не плаче, а сміється.

Також Міддлтон інколи може пригрозити синові, що няня забере його до себе додому.

Нагадаємо, в вересні маленький принц піде до школи. Подейкують, Кейт не в захваті від того, що Вільям обрав для їхнього сина приватний навчальний заклад. Герцогиня воліла б, щоби це було щось "менш снобістське".

Як відомо, навчання Джорджа обходитиметься батькам у 6 тисяч фунтів стерлінгів за семестр.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів