Сурогатна мати народить Кардашян і Весту двійню?

27 червня 2017, 10:28

Подейкують, сурогатна мати, яку найняло зіркове подружжя Кім Кардашян та Каньє Вест, уже вагітна, причому не одним малюком, а двома.

За свідченням джерела, реаліті-зірка, котра обіцяла не робити з цієї теми секрету від своїх фанів, уже скоро офіційно повідомить цю радісну новину.

Про це пише Hollywood Life.

"Кім та Каньє раді й щасливі, що, за допомогою сурогатної матері, чекають на двійню", - розповів інформатор, наближений до зіркового сімейства.


Кім Кардашян "наздожене" Бейонсе та стане матусею двійнят?

"Кім завжди хотіла двійню, та через проблеми зі здоров'ям їй знадобилася допомога сурогатної матері, щоби ці мрії стали реальністю", - додав він.

Сурогатна мати перебуває на дуже ранній стадії вагітності, тож, імовірно, через це Кардашян досі мовчить. Поки що ж зіркове подружжя забезпечило жінці, котра носить їхніх нащадків, шикарні умови.

"На весь термін вагітності вони селять її на люксовому курорті та платять за все, чого їй хочеться чи знадобиться", - зазначило джерело.

Нагадаємо, що стосується гонорару, який Кардашян і Вест виплатять сурмамі, то називають суму в 45 тисяч доларів.

До слова, Кім у черговий раз спровокувала шквал критики на свою адресу. У Facebook вона виклала фото, на якому їхній із Каньє півторарічний син Сейнт сидить у автокрісельці в авті. Але за законами Каліфорнії діти до 2 років із міркувань безпеки мають їздити обличчям назад. Тож у коментарях під світлиною вже кілька днів точаться баталії.

Кім соромлять за те, що вона неправильно возить дитину

Фото з Instagram Кардашян

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів