45-річна Вергара з "гігантськими цицьками" знялася голою для обкладинки

3 серпня 2017, 12:05

Американська акторка Софія Вергара розказала, що заважає їй займатися спортом – гігантські цицьки.

Проте 45-річна зірка серіалу "Американська сімейка" все одно хоробро показала голе тіло на обкладинці глянцю.

Про прийняття себе вона поговорила з журналом Womеn's Health, пише The Daily Mail.

"Не знаю, чи сильна я. В мене погані коліна і дуже тонкі кістки: у мене заледве виходить відтискатися… Я би хотіла бути трохи спортивнішою, але коли ти народилася з цими гігантськими цицьками… Вони в мене з 13 років і стали більші, коли я завагітніла і народила", - зізналася Софія.


" Мова не йде про те, щоби мати м'язи чи вирізьблений прес. Мені не треба пресу, бо я не з тих кому "потрібно бути як фітнес-модель із ідеальним тілом." На це треба було б покласти надто багато зусиль", - пояснила вона.

Софія роздяглася і пожалілася на "гігантські" цицьки

Cофіїна мета – це виглядати гарно, але не намагатися наздогнати молодість.

"Мені 45. Навіть коли тобі цього хочеться, в цю пору життя ти не можеш бути досконалою. Не те, щоб ти це ненавиділа або засмучувалася через це, просто це наша реальність. Ми змінюємось. Я бачу, як це відбувається зі мною. Я хочу виглядати на свій вік. Але виглядати прекрасно. Гадаю, коли ви будете зациклені на "хочу виглядати молодшою", ви здурієте", - поділилася Вергара.

Вергара не має наміру гнатися за молодістю

В оселі актриси є спортзала, тож вона "не має виправдань", щоби не гарувати там під керівництвом тренера по чотири рази на тиждень. Але для Софії то мука.

"Для мене це як тортури. У мене поганий настрій упродовж двох годин до того. Поганий настрій, коли займаюся, поганий настрій, коли закінчую, бо мушу призначити наступне заняття", - чесно розказала зірка.

Нагадаємо, торік Вергара вкотре очолила рейтинг найдорожчих телеактрис.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів