Лана дель Рей написала пісню про залицяння Вайнштейна?

19 жовтня 2017, 10:15

Подейкують, співачці Лані дель Рей теж є, що розказати про скандального продюсера Гарві Вайнштейна. І вона вже це зробила – в пісні "Cola" 2012-го року.

Як розказали джерела Page Six, кінобос залицявся до Лани, але вона дала йому відкоша, бо він їй не подобався, і вона мала бойфренда.

А згодом, бажаючи пожартувати, дель Рей присвятила Вайнштейну ліричну пісню.

Вайнштейн залицявся до Лани дель Рей?

"Мені подобаються старші чоловіки. Так було завжди, це не дивує. Гарві в небі з діамантами, і я божеволію від нього. Усе, чого він хоче, це веселитися зі своєю гарненькою крихіткою", - такі рядки буцімто були в оригінальній версії пісні.


"Я знаю його дружину, і вона би не заперечувала", - заспівала Лана.

Та Вайнштейн від пісні в захват не прийшов.

"Гарві осатанів і наполіг, щоби Лана змінила текст, що вона й зробила, прибравши ім'я Гарві, тож тепер там "Ах, він у небі з діамантами, і я божеволію від нього", - зазначив інформатор.

Як відомо, в 2014-му році Лана дель Рей записала саундтреки для фільму Вайнштейна "Великі очі".

Речники Лани дель Рей та Гарві Вайнштейна поки не дали коментарів щодо того, хто є героєм вищезгаданої композиції.

Нагадаємо, число жінок, котрі заявляють, що стали жертвами домагань Гарві Вайнштейна, зростає з кожним днем. Зокрема про харасмент із боку продюсера вже заявили Анджеліна Джолі, Гвінет Пелтроу, Єва Грін та Ліна Хіді. Актриса Роуз МакГовен звинувачує продюсера в зґвалтуванні, а Бена Аффлека – в лицемірному замовчуванні того злочину.

Фото з Instagram дель Рей, вiдео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів