Джордж Клуні: Я хочу знати, хто покривав Вайнштейна

23 жовтня 2017, 16:15

Американський актор Джордж Клуні обурений не лише вчинками продюсера Гарві Вайнштейна, котрий упродовж десятиріч чинив сексуальні домагання щодо жінок.

Кінозірка хоче, щоби покарані були й ті, хто знав про це, але мовчав.

Для Клуні ця тема є дуже гострою зокрема тому, що жертвою харасменту – не з боку Вайнштейна – свого часу була й його дружина Амаль, пише Entertainment Tonight.

"Вона в юриспруденції стикалася з такими самими ситуаціями. Це відбувається повсюди, і з цим треба розбиратися як із проблемою для всіх нас. І ми маємо боротися з нею на повну силу, бо такий тип нападу, про який ми говоримо – страшенно обурює те, що так довго такому дозволялося відбуватися", - сказав Джордж.


Зі слів Клуні, він чув від Вайнштейна розповіді про жінок, із якими в нього щось було, але не надто в те вірив. Як пояснив актор, він не бажав вірити в погані речі про своїх колег-актрис.

Та Джордж упевнений, що чимало людей були в курсі того, що далеко не всі жінки, на кого накидав оком Гарві, були з ним із власної волі. І що деякі ЗМІ не надали цій історії розголосу раніше, бо отримували гроші з Miramax або The Weinstein Company.

Амаль Клуні по собі знає, що таке харасмент

"Я хочу знати, хто приводив жінок до готелю, а потім лишав їх для Гарві. Хочу знати, хто це робив. Гарві своє отримає, і він заслуговує на це. Але є інші люди, замішані в це, і вся ця культура, якій треба покласти край", - наголосив Клуні.

Як сказав Джордж Extra, плюс скандалу з Гарві Вайнштейном полягає в тім, що тепер жінки менше боятимуться говорити про такі інциденти, а чоловіки - остерігатимуться негідно поводитися.

До слова, як пише Contact Music, Клуні говорив і про своїх із Амаль діточок, Еллу та Александра. Зі слів гордого татуся, малий "бандит" уже важить на 1,3 кілограма більше, ніж сестричка.

"Він просто бандит, маленький товстий хлопчик, він регоче гучніше за всіх у кімнаті, він – найвеселіше створіння", - поділився Клуні.

Нагадаємо, як раніше говорив актор, вони з дружиною мають намір змалку доносити до дітей, що їхній рівень життя – це привілей, що дістався їм випадково, і що вони мусять бути чуйними та співчутливими до інших людей.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів