Фанів Джигарханяна налякали фейк-новиною про госпіталізацію і тяжкий стан

23 листопада 2017, 14:59

Радянський та російський актор Армен Джигарханян не госпіталізований, не перебуває в тяжкому стані та не втратив здатності ходити.

Таку заяву 23-го листопада зробило керівництво театру, спростувавши попередні тривожні чутки про різке погіршення стану здоров'я 82-річної зірки, що заполонили ЗМІ.

Про це пишуть "Дни.ру".

"Армен Борисович почувається добре, і нього прекрасний настрій, чого він бажає всім, хто щиро цікавиться справами театру та переживає за нього особисто. Нині він зайнятий обдумуванням нової постановки. Щоби трохи відпочити та присвятити себе виключно творчим справам, він на кілька днів поїхав до пансіонату", - повідомили в театрі.


Джигарханяну приписали госпіталізацію

"Це чергова брехня. Він із учорашнього дня на відпочинку в пансионаті, почувається добре", - запевнив із друг актора Артур Согомонян.

Напередодні ж така собі Наталія Корнєєва від імені театру повідомила пресі, що Джигарханян екстрено госпіталізований в тяжкому стані.

"На тлі діабету в нього відмовили ноги", - оголосила вона.

Як повідомила тепер в.о. директора театру Олена Гільванова, Корнєєва з 20-го листопада офіційно не є прес-секретарем театру, відтак не мала права робити подібних заяв.

Нагадаємо, Джигарханян нині гучно та скандально розлучається з дружиною, молодшою за нього більш ніж на 40 років Віталіною Цимбалюк-Романовською. Як пише "Лента.ру", раніше актор звинувачував жіночку в тім, що вона навмисне виставляє його хворим, щоби захопити Театр Джигарханяна.

Артист називав тепер уже екс-кохану крадійкою та заявляв, що вона ошукала його на велику суму грошей і залишила без квартир.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів