Мухарський заявив про латентний матріархат та кінець "Ореста Лютого"

26 грудня 2017, 10:56

Шоумен, письменник і телеведучий Антін Мухарський оголосив про закриття свого музичного проекту "Орест Лютий". Тепер він має намір співати про любов.

Про це, а ще про "латентний матріархат" в Україні артист поговорив із "Укрінформ".

"Він ("Орест Лютий") уже відзвучав, і наважуся думати, що він увійшов у резонанс із епохою. Я свого часу казав на концерті, що ми з піснями накликали революцію та війну, прийшов час накликати щастя, добробут та порозуміння", - пояснив Антін.

"Я на фінальній стадії проекту, який називається "Рожеві вуса", пісні любові. Це 15 композицій, присвячених стосункам між жінками та чоловіками. Це романтичні балади", - розказав він.

На думку Мухарського, інститут стосунків між чоловіком та жінкою нині перебуває "у стані страшних гендерних війн". Адже сучасних жінок на численних "курсах богинь" навчають, що чоловік – це об’єкт та матеріальний придаток до їхньої божественної суті. Псує жіночий генофонд і глянець із "Московщини", котрий відучує жінок любити, вважає Антін.

 Мухарський "Рожевими вусами" тепер накликатиме щастя

"… В Україні – латентний матріархат. Чоловіки знищуються. А стають вони ніжними, тривожними та вразливими створіннями, хоча мають зовнішню крицю і мускулінність. Але жінка – безжалісніша, вона може зачепити, ранити просто словом. Чоловіки – вайлуваті, виховані так, що жінці треба вклонятися. Ми роками стримуємося, палимо, п'ємо, а потім – бац – помер, і все. Найбільша екзистенційна принада чоловіків – самотність. Всі чоловіки самотні, і всі – один на один зі смертю. У жінок цього нема, надто коли в неї з'являються діти. А чоловіки завжди самотні. Вони мовчуни. І ось, коли знаходиться жінка, яка розуміє його в його мовчанні, то це і є друга половина", - зазначив шоумен.

Нагадаємо, свою другу половину та музу Мухарський знайшов у лиці своєї нинішньої дружини, Єлизавети Бєльської. Вона, озброївшись айфоном, стала й його особистим кліпмейкером.

Що ж до дружини колишньої, Сніжани Єгорової, то вона, зі слів Мухарського, так і не дозволила йому побачитися з їхніми дітьми та привітати їх із днем Святого Миколая.

"Я дуже скучаю за дітьми. Дуже. Це моє одвічне больове місце", - запевнив Антін.

Нагадаємо, нещодавно Мухарський узявся протестувати проти нового закону про аліменти, публічно оголюючись.

Фото з Facebook Мухарського 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів