Голих Lady Gaga й Сайрус використали в "рекламі" "Греммі"

28 січня 2018, 12:20

Вуличний художник, відомий під псевдонімом Sabo, напередодні церемонії "Греммі" розмістив на різних вулицях Голлівуду постери, які на перший погляд здаються рекламою премії, але насправді мають інший меседж.

Він використав відверті фотограії співачок Майлі Сайрус та Lady Gaga з хештегом #WeAllKnew ("Ми всі знали").

Перед "Греммі" на вулицях Голлівуду порозвішували постери з голими співачками

Як пише The Hollywood Reporter, Sabo має на увазі не лише нашумілу тему харасменту в шоубізнесі, а й "мізогіністичні тексти" сучасного репу та хіп-хопу.

Варто зазначити, що провокаційна світлина Сайрус, яку обрав художник для своєї інсталяції, зроблена фотографом Террі Річардсоном, якого нещодавно також звинуватили в домаганнях.

Автор викриває мізогінію сучасної реп- та хіп-хоп-музики

Нагадаємо, у грудні в Лос-Анджелесі з'явилися постери з Меріл Стріп та одіозним продюсером Гарві Вайнштейном. Фразою "Вона знала" автор звинувачував актрису в тім, що вона багато років співпрацювала з кінобосом, закриваючи очі на те, що він чинив по відношенню до її колег.

Як відомо, Стріп заявляє, що не здогадувалася про вчинки Вайнштейна. Вона та інші зірки пройшли в чорному на церемонію "Золотого глобусу", висловлюючи протест проти харасменту та дискримінації.

Фото Sabo з сайту The Hollywood Reporter

IDEALMEDIA
Загрузка...
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали