"Вона знала": у Лос-Анджелесі розвішали постери з Меріл Стріп та одіозним Вайнштейном

20 грудня 2017, 17:10

Американську акторку Меріл Стріп звинуватили в тім, що вона знала про те, що голлівудський продюсер Гарві Вайнштейн домагався її колег-жінок, але мовчала про це і продовжувала з ним співпрацювати.

Ті, хто так вважає, розвішали по різних локаціях у Лос-Анджелесі, зокрема коло оселі актриси, постери, на яких зображено її та Вайнштейна. Поперек обличчя зірки йде напис "Вона знала".

Хто є автором цієї акції, поки невідомо. Від імені анонімних "митців" висказався представник так званих "альтернативних правих" Майк Чернович. Із його слів, постери викривають "голлівудське лицемірство", пише People.

На постері є QR-код для біткойн-пожертв.


Проти Меріл Стріп почалася чорна піар-кампанія?

Як відомо, Меріл Стріп раніше заявила, що не знала про жахливі вчинки Вайнштейна, з яким працювала над такими картинами, як "Серпень: Графство Осейдж" та "Залізна леді".

Та днями кількома гострими твітами Стріп атакувала актриса Роуз МакГовен. Вона назвала лицемірством намір Меріл та інших зірок, котрі "щасливо працювали" зі "Свиночудовиськом", а тепер на знак протесту проти харасменту надягнуть чорне на церемонію "Золотого глобуса".

"Я зневажаю ваше лицемірство. Може, вам ліпше надягти Marchesa", - написала Роуз, маючи на увазі те, що дизайнером бренду є дружина Вайнштейна, Джорджина Чепмен.

У своїй офіційній заяві Стріп зізналася, що звинувачення МакГовен завдали їй болю, але ще раз підкреслила: вона не знала про злочини продюсера, зокрема про те, що він свого часу скоїв напад і на саму Роуз.

Як відомо, МакГовен звинувачує Вайнштейна у зґвалтуванні, яке сталося 20 років тому. Актрисі пропонували за мовчання 1 мільйон доларів, і вона навіть торгувалася з представниками продюсера, але потім передумала.

Фото з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів