Засмучена Аністон у чорному вийшла на люди після розриву з Теру. ФОТО

23 лютого 2018, 12:52

Американська акторка Дженніфер Аністон вибралася на прем'єру фільма свого друга в Лос-Анджелесі. 49-річна кінозірка, котра нещодавно оголосила про розлучення з чоловіком, Джастіном Теру, виглядала дуже сумною.

Фото наводить The Daily Mail.

Аністон сумує?

Подейкують, перш ніж прийняти непросте рішення про розрив, актори Дженніфер і Джастін відчайдушно намагалися врятувати свій шлюб. Вони кілька місяців ходили до психолога, дізналося видання People. Та, на жаль, надто сильним випробуванням для їхнього кохання стало те, що в них так і не вийшло завести дитину.

"Коли Джен зустріла Джастіна, вона вже майже попрощалася з думкою, що колись у неї будуть діти. Вони хотіли дитину, але не вийшло", - зазначило джерело.


Як повідомляв журнал Star, посилаючись на власних інформаторів, 49-річна Аністон намагалася вдатися до заплідненні в пробірці, але всі спроби виявилися невдалими.

Самотня зірка прийшла на кінопрем'єру

Також з'явилася інформація, що в шикарному маєтку Джен вони з чоловіком фактично жили нарізно. Вони мали окремі спільні та окремі ванні кімнати в протилежних частинах будівлі.

Теру, в котрого є дошлюбна квартира в Нью-Йорку, взагалі не подобалося жити в Лос-Анджелесі, й через це в подружжя теж бували суперечки.

Аністон і Теру жили в різних частинах маєтку

Нагадаємо, подейкують, що офіційно Теру з Аністон ніколи й не одружувалися. Імовірно, через складнощі з укладанням шлюбного контракту.

Прінтскріни з The Daily Mail

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів