Джолі вкотре приписали багатія-нареченого

19 березня 2018, 17:37

Схоже, шанувальникам американської акторки Анджеліни Джолі просто несила бачити свою улюбленицю незаміжньою, і тому вони невтомно пускають плітки про те, що вона зустріла нове кохання і ось-ось вийде заміж.

На цей раз 42-річній Енджі в наречені записали таємничого британського багатія-філантропа.

Про це пише Gossip Cop із посиланням на Life & Style.

"Енджі така закохана, що сама освідчилася", - повідомив інформатор видання.


Наша пісня гарна й нова: Джолі "видають заміж"

Зі слів джерела, Джолі таємно зустрічається з цим чоловіком уже понад рік і нині докладає всіх зусиль, щоби чимшвидше розірвати шлюб із Бредом Піттом та знову вирушити до вівтаря. Актор і сам не проти, оскільки так само прагне почати жити власним життям.

Познайомила Анджеліну та її потенційного чоловіка №4 Амаль Клуні, коли актриса приїжджала до Великобританії в 2017-му. І Джолі одразу ж закохалася. Її обранець, так само, як і вона, пристрасно захоплюється політикою та помагає біженцям.

"Анджеліна не може дочекатися одруження і каже, що ще ніколи не була ні з ким у такій гармонії. Її мета - врешті осісти в Лондоні з ним та дітьми. Вона впевнена, що чоловік №4 стане її останнім чоловіком", - зазначило джерело.

Нагадаємо, відколи було оголошено про розлучення Анджеліни Джолі та Бреда Пітта, актрисі закидали романи з Джонні Деппом, Джаредом Лето, камбоджійським репером, а ще з одним із її екс-чоловіків та з мільярдером із Близького Сходу. Лише днями повідомлялося про те, що кінозірка запала на молоду копію Пітта.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів