"Хто ж укусив Бейонсе?": мережу охопила детективна лихоманка

28 березня 2018, 11:23

Однією з топ-тем у мережі стала "детективна" історія про те, як якась актриса на зірковій вечірці у грудні вкусила в обличчя американську співачку Бейонсе.

Інтернет-користувачі рішучо налаштовані встановити особу невідомої агресорки.

Видання The Huffington Post вирішило, про всяк випадок, позбирати коментарі голлівудських актрис, щоби принаймні когось почати викреслювати зі списку підозрюваних.

Про те, що вони не кусали Бей, через своїх речників уже заявили, зокрема, Ліна Данем, Дженніфер Лоуренс, Джоді Фостер, Френсіс МакДорманд, Дженніфер Лоуренс і Кеті Бейтс.


"Ні, Ширлі нікого не кусала. Побійтеся Бога, їй 83 роки", - відказав представник легендарної кінодіви Ширлі Маклейн.

Сценарист Райан Мерфі пожартував, що укус Бейонсе цілком може стати темою чергового сезону серіалу "Американська історія злочинів".

It’s happening. Who should play Beyonce?

A post shared by Ryan Murphy (@mrrpmurphy) on Mar 27, 2018 at 2:43pm PDT

Тим часом у мережі знайшлося селфі Бейонсе та акторки Тіффані Хеддіш, яка, власне, першою й розказала ту історію з нападом на артистку. Воно було зроблене якраз на вечірці у грудні, і співачка ховає половину свого лиця, ніби там і справді є сліди чужих зубів.

То хто ж укусив Бейонсе??

Прискіпливі фани вирахували, що то була на вечірка, і хто з актрис на ній був. Відтак, як пише BuzzFeed, коло підозрюваних звузилося до чотирьох осіб: Куїн Латіфи, Шарлотти МакКінні, Сари Фостер і Сени Латан. На останню, посилаючись на власні джерела, вказує й портал TMZ.

"Ви всі такі кумедні. За жодних обставин я Бейонсе не кусала, а якби й утнула таке, то це був би засос", - запевнила сама Латан у Twitter.

Нагадаємо, кілька років тому в мережі вже відбувалося схоже "полювання на відьом" - тоді інтернет-спільнота шукала жінку, з якою Jay-Z зрадив Бейонсе. В одній зі своїх пісень артистка натякнула, що це якась "Бекі з гарним волоссям", і все це вилилося в справжнє цькування. До слова, на щастя для тієї жінки, її так і не вирахували.

Фото з соцмереж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів