Джерело: Якби Меланія Трамп могла, вона пішла б від Дональда

29 березня 2018, 15:01

Перша леді США Меланія Трамп не з'являлася на людях, відколи в ефір вийшло скандальне інтерв'ю порноактриси Стормі Деніелс про її роман із американським президентом.

47-річна дружина Дональда Трампа разом із сином перебуває у Флориді, і жінка дуже-дуже нещасна.

Про це джерело, знайоме з ситуацією, розказало US Magazine.

"Вона дуже, дуже нещасна через те, яким стало її життя. Якби вона могла, то пішла би від Дональда і просто була б зі своїм сином", - зазначив інформатор.


Зі слів співрозмовника видання, Меланія в жаху від того, що тепер "усі очі прикуті до її стосунків із чоловіком", і їй дуже важко.

Чи пробачить Меланія чоловіку зради?

Причому дуже показовим є те, як саме Трампи від'їздили 23-го березня до Флориди. Планувалося, що від Білого дому до авіабази Ендрюс перше подружжя дістанеться гелікоптером. Це займає кілька хвилин, і з авіабази до Мар-о-Лаго Трампи вже летять "бортом номер один". Та фактично перед самим виїздом Меланія змінила плани: вона вирушила до льотовища окремим кортежем, не захотівши летіти гелікоптером із Дональдом, хай це і зайняло б кілька хвилин.

Як вчинить перша леді, і чи розлучиться вона з чоловіком-зрадником, поки незрозуміло. Очікується, що Меланія пробуде у Флориді до кінця весняних канікул сина Беррона.

До слова, з закликом покинути "чоловіка-падлюку" публічно звернулася до Меланії Трамп відома політична оглядачка та письменниця С. І. Капп, пише The Huffington Post.

"Меланія повинна зробити для цього покоління те, чого Гілларі Клінтон не зробила для мого", - пояснила вона.

На думку Капп, хоча феміністки і вважають Гілларі рольовою моделлю сильної жінки, вона свого часу "проковтнула" приниження, якого завдав їй чоловік Білл, закрутивши з Монікою Левінскі, давшиі дала цим самим поганий приклад багатьом дружинам.

Нагадаємо, Меланія Трамп свого часу заявляла, що це не її 71-річний чоловік "хапає за поцьки" чужих жінок, а вони самі на нього вішаються.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів