Гребенщиков пояснив, за яких "сприятливих" умов поїде до окупованих Криму та Донбасу

3 квітня 2018, 15:20

Російський музикант Борис Гребенщиков вирішив прокоментувати своє нещодавнє скандальне інтерв'ю, зокрема заяву про готовність виступити в окупованих Криму, Донецьку та Луганську.

64-річний лідер гурту "Аквариум" наголосив, що чекає "сприятливих умов".

Гребенщиков готовий виступити в окупованому Криму, Донецьку та Луганську... але за певних умов

"...Я вважаю, що люди всюди мають право слухати ту музику, котра їм потрібна; й "Аквариум" готовий виступити в будь-якому місці планети, в котрому нас хочуть слухати. Ми чекаємо, коли для цього зявляться сприятливі умови", - написав він у Facebook.

Роз'яснення, що саме він вважатиме "сприятливими умовами", та яким є його ставлення до недоторканості державних кордонів, Гребенщиков дав у коментарях до свого допису.


"Політики повинні домовитися про недоторканість музики", - зазначив артист.

"Існують багатотисячорічні домовленості, на яких тримається цивілізація. Кордони, на жаль - одна з них. Порушувати їх - загрожувати стабільності цивілізації. Це вважається злочином", - додав він.

Нагадаємо, Гребенщиков сказав, що після березня 2014-го року його колективу "не надходило жодної розумної пропозиції щодо гастролей" у Криму, і саме тому він там не виступав. Також артист запевнив, що готовий заспівати і в Луганську та Донецьку, якщо концерт буде "грамотно організований".

Фото з Facebook Гребенщикова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів