Бред Пітт і гаряча професорка: акторові приписують нову подругу

6 квітня 2018, 15:41

Відколи голлівудський красень Бред Пітт залишився холостяком, йому без упину приписують то одну, то другу зіркову кралю. Аж ось з'явилася одна дуже цікава кандидатура: зірка, але зірка архітектури, ще й зі званням професора.

42-річна Нері Оксман, американо-ізраїльська архітекторка, спікер TED познайомилася з 54-річним Піттом під час роботи над спільним проектом. Вони стали друзями.

Про це дізналося видання Page Six.

Бред Пітт здружився з красивою і розумною архітекторкою

"Бред і Нері одразу зійшлися, бо обоє мають пристрасть до архітектури, дизайну та мистецтва. Найкраще це описати як професійну дружбу", - зазначило джерело.

"Їхня дружба поки не переросла в роман... вони обоє поводяться обережно, і це, знов-таки, більше професійна дружба, але Бред дуже зацікавлений у тім, щоби проводити час із Нері, вона надзвичайна", - додав інформатор.

У Нері Оксман і актора спільна пристрасть

Речник Пітта відмовився коментувати його стосунки з Оксман.

Професор Оксман була заміжня за аргентинським композитором на ім'я Освальдо Голіхов. Архітекторка є піонером матеріальної екології, новітньої галузі дизайну та архітектури, чия мета - створювати "інформовані відносини" між будівлями, системами та навколишнім середовищем. Однією з найвідоміших робіт Нері є "Шовковий павільон", скульптура, створена гусінню шовкопряда на основі каркасу, запропонованого їм ученими.

 Нері - рок-зірка архітектури

Нагадаємо, Бред Пітт в останній рік не на жарт захопився скульптурою. 

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів