Багаторічний шлюб Сінді Кроуфорд на межі краху?

13 квітня 2018, 17:29

Американська супермодель Сінді Кроуфорд із родиною нині відпочиває в сонячному Маямі. Але подейкують, це не просто ідилічні канікули.

52-річна Сінді та її 55-річний чоловік Ренді Гербер цією поїздкою намагаються врятувати свій майже 20-річний шлюб, котрий почав стрімко розвалюватися.

Про це стало відомо Radar Online.

Шлюб Кроуфорд під загрозою?

"Вони полетіли в Маямі-Біч із дітьми, щоби залатати свої стосунки і повернути все як було. Сінді та Ренді прагнуть, щоби це спрацювало, і знову зібратися родиною - це додаткова допомога", - зазначив інформатор.


Як не дивно, причиною напруги в стосунках Сінді та Ренді став не інший чоловік або жінка і не криза середнього віку, а їхній 18-річний син Преслі. На відміну від його 16-річної сестри Кайї, юнак поки не може похвалитися великими успіхами в своїй модельній кар'єрі. Тож батько вважає, що йому варто пошукати себе в чомусь іншому, але Сінді вірить, що в сина все вийде, і він повинен продовжувати.

"Сінді потонула в рутині - діти, дім, усі їхні проблеми, і вона вихлюпує все то на Ренді, а він реагує, віддаляючись і перестаючи спілкуватися. Але вони справді одне одного люблять, тож вони вчаться робити одне одному поблажки", - розказав співрозмовник видання.

Ренді та Сінді у травні святкуватимуть 20-ту річницю весілля

Власне, не варто зовсім виключати й можливості того, що справа може може бути і в подружній невірності. Видання нагадує, що Ренді, який володіє низкою розважальних закладів, колись мав серед своїх працівниць прізвисько "Містер Мацальник", і на нього в 2009-му році подавали в суд за харасмент.

"Сінді так довго трималася, вона не хоче тепер здаватися. Вона не з тих, хто кидає те, за що взялася", - додало джерело.

Нагадаємо, подейкують, у своєму прагненні досягти успіху в модельному бізнесі Преслі й Кайя занапащають своє здоровя. Братові та сестрі закидають анорексію, а "дорослі" світлини юної дівчинки щоразу обурюють соцмережі.

Фото з Instagram Кроуфорд

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів