Старший син Джолі благає Пітта забрати його до себе - ЗМІ

11 травня 2018, 12:00

Подейкують, те, що після розриву акторів Анджеліни Джолі та Бреда Пітта всі шестеро дітей лишилися жити з матір'ю, скоро може змінитися.

Свій вибір на користь батька несподівано зробив старший син Енджі, Меддокс, якого вона всиновила ще до того, як зустріла Бреда.

Про це повідомляє New Idea з посиланням на National Enquirer.

Зі слів джерела, 16-річний Меддокс вирішив, що не бажає більше жити з матір'ю після одного її вчинку. Будучи в Камбоджі, Джолі відвідала могилу лідера Червоних кхмерів Пола Пота і помолилася там. Меддокс, котрий народився в Камбоджі, і для якого тема геноциду його народу є дуже болісною, був шокований до глибини душі.


Анджеліна Джолі зі старшими синами, Меддоксом і Паксом

"Відколи Меддокс дізнався, що вона зробила, він, мабуть, страшенно лютує!", - припустив інформатор.

Парубок подзвонив прийомному батькові та попросив забрати його до себе.

"Бред спробував заспокоїти його, казав, що Енджі цікавиться історією країни, в якій вона знайшла Меддокса. Також він пояснив, що йому треба бути обережним, поки юристи пари узгоджують питання опіки над усіма дітьми - і триматися, доки він (Бред) зможе про це з нею побалакати", - зазначив співрозмовник видання.

Нагадаємо, подейкували, що саме зіткнення Пітта з норовливим старшим сином, яке сталося на борті літака, і в ход якого актор не стримався і підняв на парубка руку, змусило Джолі хутко розпочати шлюборозлучний процес.

Як відомо, торік ЗМІ взнали про те, що Анджеліна не погребувала придбати земельну ділянку в Камбоджі в колишнього командира Червоних кхмерів, на руках якого кров понад 600 тисяч людей. А ще ходили чутки, що для прискорення процесу всиновлення кінозіркою Меддокса в 2003-му році деякі документи підробили.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів