"Самиця богомола" Волочкова розчепірила ноги на подарованому авті

14 травня 2018, 17:40

Російську балерину Анастасію Волочкову звинувачують у харасменті. Звинувачення, що вона пропонувала йому, сімейній людині, секс, публічно висунув проти білявки її колишній водій Олександр Скиртач. А вона, в свою чергу, звинувачує його в шахрайстві.

Про це пише Life.ru.

Волочкову звинуватили в домаганнях

"... Знаєте, я від її ж співробітників чітко чув, що всі, хто в неї працював, усі з нею спали", - заявив Олександр в одій із телепередач.

"Самиця богомола. Назвімо речі своїми іменами: самиця богомола! Просто готова покористатися і знищити", - побідкався чоловік.


Позов, який подала проти нього Анастасія, він назвав "грубою бабською помстою".

Настя так і їздитиме?

Причому, як нагадує видання, сама Волочкова не приховує, що її та Скиртача пов'язували не лише робочі стосунки.

"Ти любиш людину, а потім вона зраджує тебе... Ти розумієш, що ти ж любив, вірив, довіряв і поділяв усе. Але це ж мильна бульбашка", - казала Настя торік.

Зі слів Волочкової, екс-водій "поховав живу матір", видуривши в балерини гроші на її похорон, одурив, ошукав і навіть намагався отруїти. Проти чоловіка порушено карну справу.

Тим часом Настя не занепадає духом і продовжує постити в соцмережі яскраві фото. Зокрема вона особистим прикладом закликала всіх жінок робити фото у шпагаті на подарованих автомобілях. А ще здивувала знімком, на якому сидить у лазні - одягнена і в товаристві трьох чоловіків.

А це вам фото-загадка: що робили у холодній лазні Волочкова, троє мужиків, Лускунчик і Мишачий король?

У темних окулярах - то, нагадаємо, бойфренд Насті, Михайло. Нещодавно вона возила його на відпочинок до Туреччини.

Фото з Instagram Волочкової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів