Палац пояснив, чому Меган Маркл королеві не "люба"

15 травня 2018, 13:59

Букінгемський палац спробував поставити крапку в cпекуляціях щодо того, що королева Єлизавета ІІ неоднаково ставиться до обраниць своїх онуків, себто симпатизує Кейт Міддлтон значно більше, ніж Меган Маркл.

Як запевнив речник палацу, справа буцімто виключно в громадянстві нареченої принца Гаррі. Cаме тому, що Меган - американська піддана, Її Величність і не називає її "любою та гідною довіри", а Кейт - так.

Про це пише The Daily Mail.

"Наше розуміння таке, що (вислів) "гідний довіри та любий" зазвичай використовується по відношенню до громадянин Об'єднаного королівства та держав Співдружності націй, ось чому про неї (Маркл) вона (королева) так не висловлювалася", - заявив представник Букінгемського палацу.


Цю версію підтримує й експерт із етикету Вільям Хенсон, із яким поспілкувалося видання. На його думку, Маркл та всі інші люди в жодному разі не повинні трактувати те, що вона - не "люба", як образу. Зі слів експерта, це просто "старовинна форма протоколу, котра комусь може здатися архаїчною".

У палаці запевняють, що Її Величність не виділяє жодну з обраниць онуків

"Не думаю, що Меган через це ридатиме в подушку, зараз вона має важливіші теми для роздумів", - додав Хенсон.

Як відомо, принц Гаррі представив свою кохану жінку бабусі в жовтні, привівши її до Єлизавети ІІ на пообіднє чаювання. Цікаво, що гостю одразу прийняли зазвичай неприязні песики королеви.

"Коргі одразу на тебе напосідаються. Останні 33 роки на мене гавкали, а вона заходить - і абсолютно нічого. Лише метляють хвостами!", - розказував потім Гаррі.

Сама ж Маркл назвала Єлизавету ІІ "неймовірною жінкою" та сказала, що зустріч із монархом та улюбленою бабусею коханого чоловіка дуже багато з нею означала і була великою честю.

Нагадаємо, подейкували, що категорично проти шлюбу сина з наполовину афроамериканкою був принц Чарльз. А одна з шляхетних родичок принца Гаррі "привітала" його обраницю брошкою з расистським підтекстом.

Фото з сайту королівської родини Великобританії

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів