Вітні Х'юстон у дитинстві розбещувала доросла родичка

17 травня 2018, 15:51

Американська співачка Вітні Х'юстон у дитинстві стала жертвою сексуальних домагань. Її кривдницею буцімто була двоюрідна сестра, відома соул-виконавиця Ді Ді Уорвік, старша від Вітні на 18 років.

Обох жінок уже немає серед живих. Але шокуюча правда спливла під час зйомок документального фільму про Х'юстон, який представили на кінофестивалі в Каннах.

У інтерв'ю для байопіка брат Вітні по матері, Гері Гарланд зізнався, що його розбещувала Ді Ді, пише Vanity Fair.

"Я був дитям - сім, вісім, дев'ять років - і мене розбещувала жінка, член моєї родини. Мої мати та батько багато бували в роз'їздах, і ми часто залишалися з різними людьми... чотири, п'ять різних сімей нас гляділи", - пригадав чоловік.


Як засвідчила багаторічна асистентка Х'юстон, Мері Джонс, Вітні в дитинстві теж не уникнула домагань.

Вітні Х'юстон у дитинстві пережила сексуальне насильство

"Якось вона глянула на мене і сказала: "Мері, мене теж розбещували в ранньому віці. Але то не був чоловік - то була жінка. В її очах були сльози. Вона сказала: "Мама не знає, через що ми пройшли." Я запитала: "Ти колись розказувала своїй матері?" Вона відповіла: "Ні." Я сказала: "Ну, може, тобі треба їй розказати." Вона відповіла: "Ні, моя мама щось комусь заподіє, якщо я скажу їй, хто то був." По її лиці бігли сльози, я просто її обійняла", - поділилася Мері.

У своїх інтерв'ю Вітні Х'юстон відкрито не згадувала про цю свою травму, але дуже емоційно говорила на тему сексуального насильства над дітьми.

"Ненавиджу, коли дітей... мене бентежить, коли (кривдять) дітей, які безпомічні, які залежать від дорослих, потребують безпеки та любові, це мене просто бентежить. Це мене злить", - сказала якось артистка.

Власну доньку, Боббі Крістіну Вітні брала з собою в усі закордонні тури, не бажаючи лишати її ні на кого. Вона наполягала, щоби так само возила всюди з собою свою дитину і Мері Джонс.

На думку Мері, Вітні не розказувала своїй матері Сіссі, про те, що робила з нею Ді Ді, бо їй було соромно. Вона думала, що, може, могла бути сама в тому винна, якимось чином спровокувала "хижачку". Страшну правду 84-річна Сіссі Х'юстон дізналася лише тепер, і вона страшенно засмучена, зазначив режисер фільму Кевін МакДоналд.

Як відомо, Вітні Х'юстон загинула в 2012-му році за загадкових обставин. Офіційно причиною смерті зірки, яку знайшли у ванні в її готельному номері, вважається випадкове утоплення. У 2015-му році так само загинула і її єдина дочка, Боббі Крістіна. Причетність до обох трагедій Ніка Гордона, прийомного сина Вітні та цивільного чоловіка Кріссі, довести не вдалося.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів