У Росії пропонують іще раз відправити на "Євробачення" Самойлову

24 травня 2018, 12:37

На наступному "Євробаченні", яке, завдяки перемозі "курочки" Нетти Барзілай відбудеться в Ізраїлі, Росію могла би знову представити співачка Юлія Самойлова.

Петицію про те, що артистка заслуговує на ще один шанс, створили на сайті Change.org.

Автор ідеї, такий собі Віктор Биков, звертається до "Первого канала" та особисто Володимира Путіна, пише Life.ru.

"Юлія Самойлова - надзвичайна співачка, гідна ще одного шансу. В неї неймовірна доля - спершу принизили українці, потім підставив "Первый канал". Треба дозволити їй виступати на "Євробаченні" в Ізраїлі в 2019-му році!", - закликає він.


І хоча петиція поки набрала, м'яко кажучи, не багато голосів, у Бикова є однодумці. Зокрема це член експертної ради з розвитку інформаційного суспільства при Держдумі Росії, блогер Вадим Манукян.

Самойлова й сама не проти ще раз з'їздити на "Євробачення"

"Після "Євробачення-2018" лишилася якась недосказаність. Юлія Самойлова дуже хвилювалася, було видно, що вона не змогла показати все, на що здатна. Особливо гидим виявилося її цькування в мережі після конкурсу. Кожна людина може збочити, та це не означає, що його за це треба відверто гнобити. Юля хоче отримати ще один шанс, уже раніше заявляла про це, а, як відомо, "Бог трійцю любить", - зазначив Манукян, додавши, що підтримує петицію.

На його думку, отримавши новий шанс, Самойлова буде "по-спортивному зліша". Манукян сподівається, що для співачки напишуть ліпшу пісню, а кліп зроблять "багатший".

"І я дуже хочу, щоби саме Юлія в фіналі, отримавши за перемогу "Кришталевий мікрофон", голосно оголосила, що наступне "Євробачення" пройде в Севастополі. І це буде символічно, адже саме там вона проводила свій концерт у день фіналу "Євробачення" у Києві", - розмріявся "експерт".

Нагадаємо, Самойлова мала виступити на "Євробаченні" в 2017-му році, але до України її не впустили через відвідини окупованого Криму. На конкурсі ж у 2018-му році Юлія, котра представляла Росію піснею "I Won't Break", не пройшла до фіналу. Мати Самойлової пояснила доччине фіаско поганим фінансуванням й негативом у мережі і заявила, що Юлія їхала на конкурс "уже зломлена".

Фото з сайту "Євробачення"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів