Ріанна кинула бойфренда-мільярдера, розбивши йому серце?

4 червня 2018, 13:06

Подейкують, роман барбадоської співачки Ріанни та красеня-мільярдера Хассана Джаміля завершено. 30-річній зірці просто "набрид" її бойфренд, і вона кинула його, розбивши бідоласі серце.

Про це пише MediaTakeOut.

"Ріанна з ним деякий час були разом, і це були хороші стосунки, але тепер уже скінчено", - запевнило джерело.

"Звісно, Ріанна розбила йому серце. Цим вона й займається - розбиває чоловікам серця", - додала приятелька співачки.


Хассан нічим не завинив перед зіркою. Рірі він просто набрид.

"Чоловіки їй іноді набридають", - зазначила співрозмовниця видання.

Ріанна знову одиначка?

Як стало відомо Hollywood Life, ця новина дуже потішила колишнього бойфренда Ріанни, репера Кріса Брауна. Він сподівається, що тепер вони з нею знову будуть разом.

"Він досі її любить і ніколи не переставав. Кріс вважає, що її розрив із Хассаном був неминучим. Кріс думає, що Хассан належить до іншого світу, він не підходить Рі й ніколи не зміг розуміти її так, як розуміє Кріс. Кріс серцем відчуває, що вони з Ріанною належать одне одному. Це доля", - сказав інформатор.

Браун впевнений, що він подорослішав та змінився, і йому хотілося би, щоби колишня дала йому шанс показати їй, що він - нова людина.

"Кріс і Ріанна були одне для одного першим справжнім коханням, і він ніколи не полишав надії, що вони знову можуть бути щасливі", - додав співрозмовник видання.

Нагадаємо, про роман Ріанни та Джаміля стало відомо в червні 2017-го року. Подейкували, багатій завоював артистку широкими жестами та романтичними сюрпризами. Ходили чутки, що пара потай уже заручилася.

Як відомо, з Крісом Брауном Ріанна познайомилася, коли їй було 16, а йому 15. Стосунки юних артистів були бурхливі - якщо вірити Крісові, то вони з коханою сварилися й били одне одного. Та у 2009-му році, під час одного з таких інцидентів, Браун "перестарався" - ЗМІ облетіли фото побитого обличчя співачки, а забіяка отримав 5 років тюрми умовно.

У 2012-му році пара зробила спробу знову зійтися.

Фото з Instagram Ріанни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів