"Я зцілююся": Шеннен Догерті розказала про набір ваги та 10-годинну операцію

5 липня 2018, 13:16

Американська актриса Шеннен Догерті, котра вже понад рік перебуває в ремісії, подолавши рак грудей і лімфовузлів, здійснила ще один великий крок до остаточного відновлення. Зірка перенесла 10-годинну операцію з реконструкції грудей.

Як непросто вона до неї йшла, 47-річна Шеннен поділилася в своєму Instagram.

47-річна Шеннен (на фото з чоловіком, Куртом) уже понад рік у ремісії

Зі слів акторки, реконструкцію було проведено за допомогою лоскуту її власної шкіри. Тому перед цим вона, за наказом лікарів, мусила набрати вагу, щоби її шкіра розтяглася.

"Я це зробила. Я перестала тренуватися і їла. Я набрала 7 фунтів, які від мене вимагалися. Моя 10-годинна операція відбулася 11-го травня, і відтоді я зцілююся. Жодних тренувань. Узагалі жодних. Я почуваюся важкою, непривабливою, часто гризу себе через це, поки мені не нагадують, що я мушу бути до себе поблажливішою", - зізналася Шеннен.


Після операції, з мамою

Весь цей час Догерті намагалася менше показуватися на публіці, щоби її зовнішність не стала темою публікації жовтих видань.

"Я була несправедлива до себе, бо моя краса - це набагато більше про те, що в мене всередині, і те, як ракова подорож мене сформувала. Просто розслабитися і зцілюватися - це нормально. Заблокувати поверхневий шум і зосередитися на одужанні...", - поділилася Шеннен.

Та нарешті настав день, коли актрисі знову можна почати активно рухатися. Вона почала з тенісу і танців.

Нагадаємо, борючись зі злоякісною пухлиною, зірка "Всі жінки - відьми" перенесла операцію, хіміо- та радіотерапію. Поруч із Шеннен у тяжкі хвилини були її мама, друзі та чоловік Курт. Догерті сподівається, що колись вони з ним іще зможуть стати батьками.

Фото й відео з Instagram Догерті

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів