"Порнокоханка" Трампа розлучається з чоловіком-порноактором через подружню зраду

24 липня 2018, 15:30

Американська порнозірка Стормі Деніелс, котра позивається до президента США Дональда Трампа, розлучається зі своїм третім чоловіком.

41-річний порноактор Глендон Крейн (у фільмах для дорослих він знімається під іменем Брендон Міллер) вимагає розівання шлюбу і звинувачує дружину в невірності. У них є спільна 7-річна донька Кейден.

Про це пише The Daily Mail.

Причиною розлучення порноактор називає зраду дружини-порноактриси

Про те, що 39-річна Стормі й Глен розлучаються після трьох років офіційного шлюбу, підтвердив у Twitter адвокат білявки, але назвав "спірними" закиди актора на адресу його клієнтки. Він підкреслив, що Кейден наразі є головним пріоритетом для Деніелс.


Крейнові вже вдалося отримати судовий ордер, який забороняє дружині кудись возити їхню спільну дитину. Тобто дівчинка тепер не зможе супроводжувати мамусю в її турне по стрип-клубах Америки. Як аргументує батько, це може завдати малій "фізичної та емоційної шкоди".

Також чоловік просить, щоби суд заборонив Стормі наближатися до нього. Причому в насильстві по відношенню до дружини свого часу звинувачували самого Крейна. В 2015-му році його навіть арештували за те, що сильно штовхнув Стормі, через що вона навіть упала.

Як відомо, Деніелс стверджує, що в 2006-му році Дональд Трамп наставляв із нею роги Меланії. Причому те, що Стормі не бреше, підтвердив поліграф.

Фото з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів