Джолі й Пітт через дітей "готові вчепитися одне одному в горлянки" - джерело

13 серпня 2018, 13:58

Схоже, шлюборозлучний процес акторів Бреда Пітта й Анджеліни Джолі знову зайшов у глухий кут. Кінозірки знову "на ножах" і не можуть дійти згоди щодо шістьох спільних дітей, та й у інших питаннях теж.

Про це розказали джерела, наближені до екс-подружжя, пише The Daily Mail.

"Вони знову готові вчепитися одне одному в горлянки", - розповів інформатор.

"Не секрет, що Енджі хотіла би отримати право повної опіки над дітьми та переїхати за кордон. Нині ж, хоча на ній фізична опіка, вона не може переїхати без згоди Бреда", - пояснив співрозмовник видання.

Мирним розлучення Пітта й Джолі вже не буде

Тим часом саме того, що колишня назавжди забере синів і дочок до Британії, і боїться Пітт. І він не збирається їй цього дозволяти.

"Бред не хоче, щоби йому доводилося летіти 8-9 годин щоразу, коли він забажає побачити своїх дітей. Він намагається зберегти status quo", - пояснило джерело.

Нагадаємо, нещодавно Бред таки домігся, щоби суд примусив Енджі піти на поступки і дозволити йому більше часу проводити з дітьми. Інакше ж актриса ризикує втратити право бути основним опікуном.

Але Джолі завдала удару у відповідь, заявивши, що відколи вони з Піттом розійшлися, він не платив жодних "істотних" грошей на їхніх спільних нащадків. У Бреда ж це назвали спробою маніпуляції.

Фото з Instagram 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів