Бейонсе 37: мама зірки показала її пухким немовлям у кучериках. Мімімі-ФОТО

4 вересня 2018, 10:10

4-го вересня американська співачка Бейонсе святкує своє 37-ліття. Свою любу доню в Instagram привітала мама, Тіна Ноулз та поділилася зворушливим архівним фото.

Жінка побажала щасливого дня народження "власниці найпрекраснішого, найщедрішого і найбільш люблячого серця у світі".

"...Ти завжди розмірковуєш, плануєш, аналізуєш, будуєш стратегії, як тобі покращити все, до чого ти торкаєшся!", - розхвалила вона свою Бей.

Кучерява крихітка Бейонсе виросла у зірку світової величини

"У той день тобі було 4 місяці, і я не могла стримати свого захвату та гордості, і всепоглинаючої любові, яку відчувала до тебе, мій первістку. Я присяглася любити й плекати тебе щодня. До кінця мого життя! Іноді я не можу повірити, що з усіх неймовірних людей у світі Бог саме мене обрав бути твоєю мамою!", - поділилас Тіна.


Зі слів Ноулз, дні, коли на світ з'явилася Бейонсе, а потім і Соланж, стали найкращими в її житті. Те, що вона виносила цих двох у своєму тілі, Тіна вважає великим привілеєм.

"Насолоджуйся своїм днем народження! Ніхто не заслуговує на це більше, ніж ти!", - додала вона.

Як відомо, складніші стосунки Бейонсе має з батьком, Метью Ноулзом, котрий багато років був її менеджером. У 2011-му зірка звільнила його. Подейкували, рідний татусь обкрадав дочку-зірку. Метью та Тіна розлучилися того ж року. В 2015-му мама Бей знову вийшла заміж.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів