Офіційно названо причину смерті солістки The Cranberries Долорес О'Ріордан

6 вересня 2018, 15:57

Через понад шість місяців після того, як раптово пішла з життя 46-річна співачка Долорес О'Ріордан, у Вестмінстерському коронерському суді офіційно назвали причину її смерті.

За висновком коронера, це був "трагічний нещасний випадок". Солістка гурту The Cranberries, яка перебувала в стані алкогольного сп'яніння, втонула у ванні.

Про це повідомляє The Daily Mail.

За сумним збігом, засідання в цій справі відбулося 6-го вересня, в день, коли Долорес мало би виповнитися 47.


Причиною смерті Долорес О'Ріордан став нещасний випадок

Слідство повідомило, що в готельному номері, де обірвалося життя зірки, не було знайдено передсмертної записки, і нема жодних ознак того, що О'Ріордан хотіла собі зашкодити. Натомість у кімнаті виявили кілька порожніх пляшок від алкоголю - п'ять маленьких та одну з-під шампанського. Були там і рецептурні ліки, але, за висновками експертів, їхній вміст у організмі зірки, в якої боліла спина, і яка страждала на біполярний розлад, не перевищував "терапевтичного" рівня.

Востаннє Долорес спілкувалася з працівниками обсуговування номерів близько опівночі. О 2-ій ночі вона скористалася міні-баром. О 3-ій - зателефонувала своїй матері. О 9:16 тіло співачки, вбраної в домашній одяг, виявили у ванні. Її рот і ніс були під водою.

За свідченням психіатра О'Ріордан, в останні роки вона практично не вживала алкоголю, але зірвалася під час поїздки до Канади. Востаннє він спілкувався з пацієнткою за кілька днів до її смерті: Долорес була твереза, в доброму гуморі.

Як відомо, в О'Ріордан лишилося троє дітей, двоє з них - неповнолітні. Нагадаємо, співачку, якої не стало 15-го січня, поховали в її рідній Ірландії.

Фото з Facebook The Cranberries

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів