Іще одна жінка звинувачує Роналду в зґвалтуванні - адвокат

8 жовтня 2018, 14:43

Схоже, проблеми футболіста Кріштіану Роналду, якого через скандал зі звинуваченнями в зґвалтуванні 9-річної давнини відсторонили від матчів за збірну, лише починаються.

Іще одна жінка готова розказати про те, що зірка скоїв і щодо неї сексуальне насильство.

Про це заявив адвокат першої ймовірної жертви, пише The Daily Mail.

"Мені подзвонила жінка, яка стверджує, що і в неї був подібний досвід (із Роналду)", - зазначив юрист.


Іще одна жінка готова подати заяву проти Роналду?

Він відмовився розкрити пресі ім'я своєї співрозмовниці, яка є американкою. Але сказав, що всі відомості передасть поліції Лас-Вегаса, котра знову відкрила справу за звинуваченнями проти футболіста.

Як відомо, колишня танцівниця Катрін Майорга заявляє, що Роналду зґвалтував її в своєму готельному номері. ЗМІ ж іще торік отримали доказ того, що жіночка взяла зі спортсмена за своє мовчання 260 тисяч доларів, хоча спершу хотіла 660. Сам футболіст звинувачення проти себе спростовує.

Нагадаємо, Кріштіану нині перебуває в стосунках із моделлю Джорджиною Родрігес, від якої має маленьку доньку. Торік двійнят, хлопчика та дівчинку спортсменові народила сурогатна мати.

Є в Роналду і старший син, Кріштіанінью, який з'явився на світ у 2010-му. Хто його мати, яка потім буцімто вмерла, журналістам так і не вдалося вивідати. Подейкували, що то була молода американка, в якої футболіст "купив" дитину за 15 мільйонів доларів.

Фото з Instagram Роналду

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів