Меланія Трамп пожалілася на цькування, а її чоловік обійнявся з Каньє Вестом

12 жовтня 2018, 11:14

Перша леді Сполучених Штатів Меланія Трамп, котра позиціонує себе як борця з кібер-цькуванням, заявила, що відчуває його на собі.

"Можу сказати, що я - людина, яку цькують більше за всіх людей у світі. Одна з таких людей - якщо ви бачите, що люди про мене говорять", - пожалілася вона ABC News.

Меланія Трамп вважає, що її цькують більше за всіх

Як пише People, перша леді підкреслила, що мета її кампанії Be Best - це навчати дітей правильній поведінці в онлайні та соцмедіа.

Як відомо, Меланія як борець із цькуванням в інтернеті багатьом здається не надто переконливою. Адже відомо, що її чоловік Дональд не стримує емоцій та не добирає висловів, коли пише в Twitter.


"Ви вже знаєте, коли ви нападаєте на нього, він дасть здачі вдесятеро дужче. Не має значення, хто ви, чоловік або жінка, він до всіх ставиться однаково", - говорила сама Трамп про свого чоловіка в 2016-му році.

Нагадаємо, екс-помічниця президента вважає, що всі ляпи, яких припускається на публіці Меланія, і за які її потім полощуть у мережі - навмисні. У такий спосіб перша леді виставляє дурнем свого чоловіка.

Тим часом Дональд Трамп зустрівся з Білому домі зі своїм шанувальників, яких він має серед селебрітіз дуже небагато. Слідом за своєю дружиною Кім Кардашян президента відвідав репер Каньє Вест.

Артист прийшов у кашкеті з передвиборчим слоганом Трампа, в якій "почувається Суперменом", а ще обійняв американського керманича.

До слова, Каньє дуже повеселив мережу, випадково розсекретивши пароль до свого айфону. Виявилося, що репер, не заморочуючись, користується комбінацією з шести нулів.

"Пароль до телефону Каньє - це кількість годин, які він провів, вивчаючи всі теми, на які розтуляє свого рота", - насміхаються теперу Twitter.

Нагадаємо, в одному зі своїх кліпів Вест показав голого Трампа в ліжку.

Відео з Twitter, фото з фотоблогу Меланії Трамп

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів