Стривожена охорона Маркл евакуювала її з натовпу на базарі

24 жовтня 2018, 12:07

Охоронцям герцогині Сассекської Меган Маркл під час її з принцом Гаррі закордонного туру доводиться пильнувати її мов зіницю ока чи навіть ще старанніше, адже 37-річна жінка вагітна первістком.

Щоби не сталося якоїсь біди, бодігарди перервали візит Меган на популярний базар Сува на Фіджі.

Про це пише People з посиланням на Associated Press та представників Кенсингтонського палацу.

Планувалося, що Меган пробуде там хвилин зо двадцять. Герцогиня спілкувалася з продавчинями, її зустрічали криками та оплесками. Але вже за кілька хвилин натовп людей, що бажали привітатися з дружиною принца Гаррі, надто розрісся, і його стало складно контролювати.


Меган Маркл евакуювали з базару

Охорона хутко вивела Маркл із базару та посадила в машину. Повідомляється, що герцогиня зберігала спокій та продовжувала приязно махати людям.

Нагадаємо, кажуть, кожен новий член королівської родини неодмінно проходить тренування з працівниками спецслужб, щоби знати, як діяти в небезпечних ситуаціях, під час викрадення тощо.

Разом із принцом Гаррі та Меган у закордонному турі перебуває й їхнє майбутнє маля

Як відомо, неконтрольована юрба шанувальників - не єдина небезпека, з якою вагітна Меган може зустрітися на Фіджі. Експерти застерігають вагітних жінок від поїздок на острови через вірус Зіка, який переносять комахи, і який є дуже небезпечним для плоду.

Фото й відео з Twitter, з мікроблогу Кенсингтонського палацу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів