"Балакала на різні голоси": джерела розповіли, чому зірку "Мелроуза" забрали в психлікарню

29 листопада 2018, 12:00

Американська актриса Хізер Локлір перебуває на обстеженні в психіатричній лікарні, і близькі тривожаться, що вона серйозно хвора.

Адже причиною рішення про примусову госпіталізацію, прийнятого адвокатом та психотерапевтом 57-річної зірки, стала її неадекватна поведінка.

Зокрема, зі слів джерел видання InTouch, Хізер грозила самогубством та розмовляла на різні дивні голоси. А в її оселі назбирався вже цілий склад речей, пише The Daily Mail.

Близькі Хізер підозрюють у неї серйозне психічне захворювання

"Коробки і вішаки з новим одягом, взуттям, неношеними та нерозпакованими речами на сотні тисяч доларів. Усі з бірками", - розказав інсайдер.


Іще одним лякаючим симптомом стало те, що Локлір практично перестала митися, бо вважала, що покоївка підливає отруту в її мило та шампунь. Зірка "Династії" та "Району Мелроуз" несамовито терла себе дезинфікуючими серветками.

"Вона вважає, що багато років тому їй під шкіру, особливо на обличчя, потрапив клей", - додав співрозмовник видання.

Пам'ятаєте Локлір такою?

Окрім накопичення речей, Локлір перестала відчувати міру й у купівлі їжі, наприклад, замовила одразу 25 хотдогів. Вона вкотре проявляла агресію по відношенню до свого бойфренда Кріса та навіть кривдила свого маленького собачку.

"Друзі вважають, що в неї психічне захворювання. Вона погрожує самогубством, але більше підстав тривожитися, що вона уб'є когось іншого. Якщо Хізер не кине пити, вона помре", - зазначило джерело.

Як відомо, поки що актрису помістили в лікарню на два тижні. А для того, щоби потім перевести її до іншого закладу на лікування, потрібна її згода, а Локлір її не дає.

Нагадаємо, в Хізер є донька від музиканта Річі Самбори, 21-річна Ава.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів