Джонні Депп заявив, що жінка наставляла йому роги з Ілоном Маском

3 березня 2019, 13:30

Американський актор Джонні Депп звинувачує у невірності свою колишню дружину, актрису Амбер Хьорд. Він упевнений, що зірка "Аквамена" почала зраджувати його в 2015-му році, вже через місяць після їхнього весілля.

Зі слів Джонні, щойно він їхав із країни, до Амбер ходив Ілон Маск.

Депп подав судовий позов проти Хьорд і вимагає з неї 50 мільйонів доларів. Про це повідомляє People.

Джонні Депп стверджує, що Хьорд почала зраджувати його вже через місяць після весілля

Зірка "Піратів Карибського моря" звинувачує екс-дружину не лише у невірності, а й у наклепі проти себе. Він стверджує, що заяви Амбер щодо домашнього насильства, жертвою якого вона буцімто була, є "продуманим обманом".

Якщо вірити Деппу, за його відсутності Маск "наносив пізні візити" до їхнього з Хьорд пентхаусу. Більше того, засновник Tesla міг там бути того вечора, коли Хьорд підірвала справжню інформаційну бомбу, пред'явивши журналістам своє обличчя зі слідами побиття, в якому звинуватила Джонні.

Як тобі таке, Ілон Маск?

Як відомо, Депп та Хьорд розлучилися в серпні 2016-го. Акторка отримала від чоловіка компенсацію в 7 мільйонів доларів і передала гроші на благодійність. Джонні Депп ніколи не переставав заперечувати, що піднімав руку на дружину. Навпаки, зі слів актора, це вона його била

Речник Ілона Маска наполягає, що його романтичні стосунки з Амбер Хьорд зав'язалися вже після того, як актриса розійшлася з Деппом. 

Адвокат Амбер Хьорд назвав заяву Деппа "ще однією спробою змусити замовчати" його клієнтку.

"Її не змусять мовчати. Дії містера Деппа доводять, що він нездатний прийняти правду про свою поведінку аб'юзера, яка продовжує тривати", - зазначив представник акторки.

Як відомо, в Хьорд і Маска так нічого й не склалося. Вони розійшлися у серпні 2017-го, потім на деякий час відновили стосунки у січні 2018-го, але вже через місяць знову порвали. Потім у мільярдера був роман зі співачкою Grimes.

Фото з Instagram, із фотоблогу Хьорд

IDEALMEDIA