У Spice Girls триває лесбі-скандал: Мел Бі спантеличена, Джері розчарована

2 квітня 2019, 13:40

Учасниця гурту Spice Girls Джері Хорнер (Холлівел) прокоментувала нещодавні скандальні одкровення своєї колеги Мелані Браун. Вона заявила, що їхній буцімто лесбійський роман - це цілковита неправда.

Про це пише The Daily Mail.

"Вона була дуже розчарована, коли знову прочитала всі ці плітки, особливо саме у День матері", - зазначив представник Джері, яка є мамою двох дітей і дружиною гонщика "Формули 1" Крістіана Хорнера.

"Джері любить Spice Girls: Емму, Мелані (Браун), Мелані (Чісхолм) та Вікторію. Вона хоче, щоби всі знали, що те, про що віднедавна говорять - просто неправда, і для її сім'ї це дуже болісно", - наголосив речник артистки.


 
То спали чи не спали разом учасниці Spice Girls?

Утім представник Хорнер запевнив, що вона "з нетерпінням чекає гастрольного туру, щоби побачитися з дівчатами та своїми шанувальниками і чудово провести час".

Що ж до Мел Бі, яка досі не забула "прекрасні цицьки" Джері, то шокувало і образило те, що остання не схотіла визнавати їхнього роману. Про це джерело, наближене до артистки, розказало The Mirror.

"Мел геть спантеличена тим, що Джері все заперечує. У Мел таке відчуття, що Джері виставляє її брехухою. Вона сказала, "це ж практично як намагатися стерти нашу історію", - переповів інформатор.

До слова, на те, що між красунями були стосунки "глибші, ніж багато хто вважає", ще в 2002-му році натякав екс-чоловік Джері, Джимі Гулзар, пише видання. Він сказав, що його колишня зі своєю колегою були "дуже, дуже близькі".

Нагадаємо, про свій сексуальний експеримент із Джері Мел Бі проговорилася у нещодавньому інтерв'ю.

Фото з Instagram Spice Girls

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів