"Хоче його повернути": джерела пояснили, чому Джолі навмисне затягує розлучення з Піттом

12 квітня 2019, 11:09

Скоро буде три роки, як голлівудська актриса Анджеліна Джолі подала на розлучення зі своїм чоловіком Бредом Піттом, але процесові ще кінця-краю не видно.

Джерела, наближені до подружжя, мають цьому пояснення: Енджі передумала. 43-річна кінозірка навмисне все затягує, сподіваючись відновити стосунки з Бредом.

Про це пише The Sun.

 
Джолі схаменулася і хоче повернути Пітта?

"Анджеліна чітко дала Бредові зрозуміти, що хоче поновити їхні стосунки. Їй хотілося би знову стати родиною, і схоже, рухатися далі вона не в змозі. Ось чому вона створює Бредові такі складнощі стосовно кожної деталі їхнього розлучення", - зазначив співрозмовник видання.

Що ж до Пітта, то його стратегія щодо колишньої наразі - відмовчуватися і робити своє. Можливості повернення до неї він не розглядає.

"Усе, чого він хоче, це все узгодити (щодо розірвання шлюбу) - насправді це можна було зробити ще рік тому - вле вона не відпускає", - додав інформатор.

Нагадаємо, подейкували, що Анджеліна налаштовує проти Бреда їхніх шістьох дітей. Торік судові навіть довелося офіційно попередити актрису, що вона може втратити право опіки, якщо й надалі заважатиме спілкуванню синів і дочок із батьком. Джолі звинувачувала Пітта в тому, що він не дає грошей на утримання нащадків.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів