Бейонсе розказала про незаплановану вагітність і про те, як мало не втратила одного з дітей

18 квітня 2019, 12:35

Американська співачка Бейонсе приготувала одразу два подарунки своїм шанувальникам: документальний фільм Homecoming ("Повернення додому") про її життя, родину та виступ на фестивалі Coachella в 2018-му, а ще однойменний альбом із 40 піснями в живому виконанні.

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Apr 17, 2019 at 12:33am PDT

В документалці, яку показує Netflix, Бей розказала про свій дуже непростий шлях до багатодітного материнства. Виявляється, її вагітність двійнею була незапланованою та вкрай тяжкою. Один із малюків міг померти ще до народження.

Про це пише Entertainment Tonight.

 
У документальному фільмі Бейонсе показала досі небачені кадри з дітьми

Зі слів Бейонсе, вона мала стати хедлайнером Coachella на рік раніше, але несподівано взнала, що вони з чоловіком, Jay-Z знову стануть батьками.

"Виявилося, що це двійня, і це стало ще більшим сюрпризом", - пригадала вона.

 
Вагітність двійнею була незапланованою

"У мене була надзвичайно тяжка вагітність. У мене був високий тиск. Розвинулася токсемія, прееклампсія... Серце одного з моїх дітей у матці кілька разів зупинялося, тож довелося робити екстрений кесарів розтин", - розказала артистка.

 
Співачка могла втратити одного з малюків
 

Нагадаємо, маленькі Румі та Сер народилися в червні 2017-го року. Діти з'явилися на світ передчасно, тож деякий час провели в лікарні. Як відомо, в Бейонсе та Jay-Z також є старша донька, Блю Айві. Їй сім років.

Стоп-кадри з фільму Netflix із сайтів Entertainment Tonight та The Daily Mail

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів