"Не хвилюйтеся!": Спірз записала відеозвернення до фанів, що влаштували пікет за її звільнення

24 квітня 2019, 10:34

Шанувальники американської співачки Брітні Спірз, стривожені тим, що їхня улюблениця вже кілька тижнів перебуває в психіатричному закладі, перейшли до дій. У Західному Голлівуді відбувся пікет на підтримку артистки.

Під гаслом "Свободу Брітні!" ("Free Britney") люди вимагали, щоби Спірз нарешті дали змогу вийти з-під опіки, під якою вона перебуває вже понад 10 років. Фани вважають, що на співачку чинять тиск її менеджери, і що саме за їхнім наказом її десь примусово утримують, пише Entertainment Tonight.

На думку учасників пікету, які поспілкувалися з журналістами, лише розголос нині може допомогти Брітні.

У відповідь на все це сама Брітні Спірз записала коротке відеозвернення в Instagram.


"Привіт, люди, просто вирішила вийти на зв'язок із усіма вами, що за мене переживаєте. Все добре. Моя родина останнім часом переживає дуже тривожні та стресові часи, тож мені знадобився час, щоби з цим упоратися. Але не хвилюйтеся, я дуже скоро повернуся", - говорить співачка.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Britney Spears (@britneyspears) 23 Апр 2019 в 6:30 PDT

У фотоблозі з'явився й більш розлогий допис від її імені. У ньому фанів закликають не вірити всьому, що говорять та пишуть. Говориться також, що екс-менеджер Спірз, Сем Люфті поширює від її імені фейкові імейли, які і вводять людей в оману.

Сам Сем, який не представляє Брітні вже багато років, відповів на цей закид у Twitter, пише The Daily Mail. Чоловік заявляє, що давно не має доступу до пошти співачки, і що її менеджери в такий спосіб намагаються скерувати на нього негатив та відвернути суспільну увагу від руху #FreeBritney.

Нагадаємо, Лютфі був менеджером Спірз понад 10 років тому. На думку батьків артистки, вона фактично була його заручницею, саме він діставав їй наркотики, що зрештою призвело до нервового зриву Брітні, примусової госпіталізації до психлікарні, втрати права опіки над дітьми та права розпоряджатися своїми фінансами.

Сем же кілька років воював із представниками екс-клієнтки по судах, і, подейкували, в 2016-му році таки домігся кругленької суми відступних.

Нагадаємо, хештег #FreeBritney та дописи на цю тему підтримала в мережі "лайками" мама Брітні Спірз. Як відомо, батько та опікун артистки, Джеймі вже кілька місяців дуже тяжко хворіє.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів