50-річна Аністон топлес з'явилася у глянці: Наші тіла прекрасні в будь-якому віці

7 травня 2019, 11:15

Американська актриса Дженніфер Аністон знялася для літнього номеру журналу Harper's Bazaar.

У інтерв'ю 50-річна зірка говорила про вік, ставлення до свого тіла, а ще про те, який чоловік має шанс завоювати її серце.

 
Аністон знялася для Harper's Bazaar

"Я вважаю, наші тіла прекрасні, і я вважаю, важливо прославляти їх та почуватися в них комфортно - незалежно від віку. Не повинно бути в цьому жодного сорому чи незручності", - поділилася Аністон.


 
Актриса впевнена - людське тіло прекрасне в будь-якому віці

Зі слів актриси, після того, як їй виповнилося 50, мало що змінилося, вона почувається "звичайною Джен", хіба що після травм коліна не може гасати як раніше.

"Іноді тобі кортить гасати, а тіло тобі каже: "О, ні, не роби цього", але переважно моє тіло почувається краще, ніж будь-коли", - запевнила вона.

 
У свої 50 вона почувається "звичайною Джен"

Дженніфер займається спортом чотири-п'ять разів на тиждень, зокрема полюбляє бокс.

Що ж стосується особистого життя, то в зірки на це немає часу. Аністон зізналася, що дуже зосереджена на роботі, але від того, що колись зустріне нову любов, не зарікається. Актриса розповіла, якими якостями має володіти чоловік, щоби їй сподобатися.

 
Аністон відкрита для нового кохання

"Почуття гумору. Сильне відчуття власної гідності, впевненість у собі, доброта, щедрість. Щоби його оточувади хороші люди... Гадаю, у нас є багато споріднених душ. Не думаю, що існує хтось один-єдиний. Гадаю, у нас є кластер (споріднених) душ", - зазначила зірка.

 

Нагадаємо, Дженніфер двічі була заміжня, за Бредом Піттом та Джастіном Теру. Обидва шлюби закінчилися розлученням, але Аністон усе одно вважає їх успішними.

Фото з Instagram та з сайту Harper's Bazaar

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів