Тонна води та поліцейський ескорт: цікаве з київського райдеру Kiss

28 травня 2019, 14:42

Американський рок-гурт Kiss 16-го червня струсоне київський НСК "Олімпійський" - уперше та востаннє, бо концерт відбудеться в рамках прощального туру колективу "End Of The Road".

Величезну сцену для виступу - нагадаємо, вона буде заввишки з 7-поверхівку, зведуть лише за три дні. Для цього одночасно буде задіяно півтисячі працівників.

Сам ж команда Kiss складається з майже 100 осіб. У своєму райдері музиканти вказали необхідність поліцейського ескорту, оскільки не бажають стояти в заторах. А от охорону рокери везуть до України свою.

 
Kiss приїдуть до Києва вперше та, на жаль, востаннє

Цікаво, що хоча рокерів цього покоління зазвичай і вважають пияками та баламутами, алкоголю в райдері практично нема. Є лише кілька пляшок дорогого шампанського та вина. Що ж до наїдків та напоїв, то їх артисти замовили понад 200 позицій. Загалом це буде 300 кіло їжі та 1 тонна питної води.

Нагадаємо, як і на всях концертах Kiss, у Києві гримітиме піротехніка, і охорона, розташована біля сцени, муситиме захищати свої вуха берушами.

Як відомо, лідерові гурту Джину Сіммонсу 69 років, Полові Стенлі 67, Томмі Тайєру 58, Еріку Сінгеру 61. Минулої осені колектив, створений у 1973-му, оголосив, що вирушає в прощальний тур.

Нагадаємо, лише після 60 років Сіммонс усвідомив, що "був придурком" та нарешті повів до вівтаря жінку свого життя, колишню модель Playboy Шеннон Твід. На той момент у пари вже було двоє дорослих дітей.

Фото прес-служби

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів