Урвався терпець? Пітт хоче покарати Джолі грошима, якщо та не дасть йому розлучення - ЗМІ

13 червня 2019, 11:07

Подейкують, американський актор Бред Пітт, який уже майже три роки розлучається із Анджеліною Джолі, вирішив перейти до рішужих та жорстких кроків.

55-річна зірка сприймає як знущання над собою те, що ексдружина навмисне затягує процес, хоче застосувати щодо неї фінансові санкції.

Про це дізналося видання The Sun.

"Упродовж процесу розлучення він був неймовірно терплячим попри те, що його багато доводили", - розказало джерело.


Зі слів інформатора, Пітт - людина відносно спокійна, але з нього вже досить.

 
Бред Пітт хоче примусити Анджеліну Джолі нарешті дати йому розлучення

"Він ситий по горло тим, що Енджі постійно пересуває футбольні ворота і гальмує розлучення, місяць за місяцем - вона болісно затягує процес, і тепер йому здається, що для Анджеліни це вже майже перетворилося на гру", - зазначив співрозмовник видання.

Відтак Пітт поставив своїм юристам завдання: добитися, щоби суд встановив для Джолі дедлайн, коли вона нарешті мусить підписати всі папери. Якщо ж зірка цього не зробить, на неї чекатимуть фінансові санкції.

Нагадаємо, на думку інших джерел, Анджеліна навмисне затягує розлучення, бо хоче повернути ексчоловіка. Тим не менш, офіційно вони ще у квітні перестали бути подружжям, і актриса повернула собі дошлюбне прізвище.

Як відомо, вставляла Джолі Піттові палки в колеса й щодо його стосунків із шістьма дітьми. А ще зірка заявляла, що колишній не дає їй грошей на утримання синів і дочок.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів