Загасила цигарку об обличчя: Депп висунув нові шокуючі звинувачення проти Хьорд

29 липня 2019, 15:20

Американський актор Джонні Депп, який звинувачує свою колишню дружину, актрису Амбер Хьорд у подружній зраді та наклепі, зробив іще одну шокуючу заяву в цій справі.

Кінозірка стверджує, що насправді не Амбер, а саме він був жертвою домашнього насильства впродовж їхнього короткого шлюбу. Так під час сварки жінка буцімто розтрощила йому руку, пожбуривши скляну пляшку, а ще загасила цигарку просто об щоку Джонні.

Про це пишуть People та Entertainment Tonight.

ЗМІ навіть отримали фото, ймовірно, зроблене після цього інциденту. На ньому Депп лежить на ношах, а на його обличчі справді є слід, схожий на опік.


 
Джонні Депп намагається довести, що це він був жертвою фізичних знущань Амбер Хьорд, а не навпаки

Як заявляє судові актор, конфлікт між Джонні та Амбер спалахнув у березні 2015-го року, коли актриса взнала, що її чоловік-мільйонер має намір укласти з нею шлюбний контракт. Розлючена Хьорд буцімто пожбурила у нього пляшку з-під горілки, результатом чого стали "численні перелами" кісток руки та відрізаний склом кінчик пальця актора.

"Потім пані Хьорд загасила цигарку об його праву щоку", - говориться в офіційному документі, представленому юристами Деппа.

 
За версією Хьорд, Депп сам покалічив собі руку під час нападу наркотичного божевілля

У Хьорд уже встигли прокоментувати нові звинувачення, назвавши їх "абсурдними, образливими та категорично неправдивими".

"Це фото не доводить нічого - крім того факту, що Джонні Депп відчайдушно старається робити найхимерніші заяви, щоби відволікти увагу від свого фізичного та постійного психологічного аб'юзу по відношенню до Амбер Хьорд", - зазначив адвокат актриси.

Нагадаємо, якщо Деппу таки вдасться перемогти Хьорд у суді, то колишня дівчина Ілона Маска муситиме заплатити актору 50 мільйонів доларів. Як відомо, в 56-річного Джонні тепер є нова муза, молоденька танцівниця гоу-гоу із Росії.

Прінтскрін з сайту Entertainment Tonight, фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів