Джолі засвітила своїх собак у гламурній фотосесії для глянцю

5 серпня 2019, 17:46

Голлівудська кінодіва, філантроп та посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі знялася для американського журналу Elle.

Компанію зірці склали двоє її песиків. Це ротвейлер та метис пітбуля, їх іще цуценятками взяли з притулку старші сини Енджі.

Із виданням виконавиця ролі Малефісенти поговорила про відьомство, звинувачення в якому здавна використовувалися суспільством як спосіб контролювати жінку, змушувати її мовчати.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ELLE Magazine (@elleusa) 5 Сер 2019 р. о 5:27 PDT

"Якби я жила раніше, мене могли би спалити коло стовпа безліч разів, просто за те, що я - це я", - зазначила Анджеліна.


"Відьмами", "збоченками", "поганими матерями" і сьогодні суспільство часто таврує сильних та активних жінок, які йдуть у велику політику, борються за права людини тощо.

 
Анджеліна з песиками знялася для журналу

"Зіпсовані жінки" - це просто жінки, що втомилися від несправедливості та кривди. Жінки, які відмовляються коритися правилам та кодам, які не вважають найкращими для себе та своїх родин. Жінки, які не віддадуть своїх голосів та прав, навіть коли є ризик загинути, бути ув'язними чи відкинутими своїми родинами та спільнотами. Якщо це - зіпсованість, світові потрібно більше зіпсованих жінок", - заявила Енджі.

 
Цих "малюків" зіркова родина колись узяла з притулку

Нагадаємо, в Анджеліни Джолі вже кілька років триває непростий шлюборозлучний процес із Бредом Піттом. Подейкують, гальмує все саме актриса, яка націлилася повернути батька своїх шістьох дітей.

Фото з сайту та Instagram Elle

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів